Ponnyklubben

Alla inlägg den 11 februari 2011

Precis som förra terminen tänkte jag försöka skriva lite om olika hästraser. Jag lovar att försöka uppdatera med en ny ras så ofta som möjligt men jag har ett litet problem..!

Jag vet inte riktigt vilken hästras jag ska skriva om så är det någon som har något förslag så skulle jag bli jätte glad om någon kommenterade det här inlägget med ett tips!   

Det kan både vara kända raser och lite mer okända, ska försöka hitta så mycket information och fina bilder som möjligt! :)


Ha det bra därute i snön!

//Micaela J.

Av Uppsala Ponnyklubb Ungdomssektionen - 11 februari 2011 14:52

Halihallå i snöstormen!


Idag fick jag kämpa mig genom midjedjup snö för att ta mig till skolan, sjuukt...


Jag heter Louise Gligel men kallas för Lussan. Jag har två ponnyer som heter Kummin och Molliere. Jag är ny i US men har varit medlem i UPK ett par år (:


  


Kummin är min första ponny och henne har jag lärt mig mycket på! Då hon bara hoppade när hon ville (vilket kunde vara max tre gånger på ett år..) så fick det bli dressyr för våran del. Vi har tävlat upp till LA. Men nu i somras inseminerade henne med Verdi och på tredje försöket blev hon dräktig! Så nu väntar vi på en liten fölis som om allt går bra ska födas i Juli :)  


  


Molle är en valack född 03 och har inte tävlat mycket alls. Så i höstas när vi gjorde våran första start hoppade han över dressyrstaketet haha! Sen i slutet av säsongen tog vi placering i LA. (:


Det var en liten presentation av mig :)


Kram

Lussan

Ovido - Quiz & Flashcards