Ponnyklubben

Alla inlägg den 10 april 2010

Idag på morgonen lyckades de stora hästarna rymma på vägen in från hagen! De galopperade ut på 288:an (stora vägen) & lyckades dra iväg ända till hovgården!


Efter MYCKET besvär lyckades UPK personalen med stor hjälp av kursmedlemmars föräldrar att få hem alla busiga hästar. Poppe var ledare för de hela upptåget, troligen var han ganska nöjd med sitt initiativ. Vad vi vet nu så är ingen häst allvarligt skadad men det behövde lindas en del ben & tvätta en del småsår.


Lördagens kurser som innefattade de stora hästarna fick därmed utgå. Lola var den enda hästen som gick lektioner eftersom hon går med ponnysarna! Imorgon (söndag) hoppas vi att kurserna ska rulla på relativt normalt igen!

  


// US

          


Är det kanske några nya medlemmar i US? Nej, det är faktiskt inte riktiga personer. Det är några från US som har satts ihop och bildat nya jättefina "låtsaspersoner".. Kan ni se vilka det är?    Skriv en kommentar med vilka du tror att det är på bilderna. Ps. Det är tre olika personer i varje bild förutom den näst sista då det är två personer! Ds.


Svar kommer senare ..........   


Ha det så bra medan ni klurar på vilka det är! Vi ses i stallet!

/US   

Ovido - Quiz & Flashcards