Ponnyklubben

Alla inlägg under juni 2010

Ja nu börjar det verkligen dra ihop sig mot sommarlov! I morgon slutar 91orna studenten och resten av oss slutar nästa fredag, de flesta av oss iallafall.

Nu är det hög tid att se efter om man har några igenridningar! Det är snart bara en vecka kvar att boka igenridningar så ni får faitas om de platser som finns!   


Nu, för att byta ämne totalt! Det finns personer som tycker att dressyr kan vara lite tråkigt. Man "sitter" ju bara där. Men idag när jag var inne på youtube så hittade jag lite videor som kanske kan inspirera er till att tycka om denna gren ännu mera! *haha*    (tas med en nypa salt).

Sen har jag en liten uppmaning till Ulrika som jag verkligen tycker ska kolla och låta sig inspireras av första videon, "Ulrikas Clinic, Julshowen 2010"?







Vi fick önskemål om fler bilder från DIV 3 finalen så här kommer såklart fler bilder   
  
  
 
 
          




Söndagen den 22 augusti anordnar Upplands Ridsportsförbund en stor hästdag på UVFK som går ut på att locka fler personer till ridsporten, få ett större stöd från politikerna och framförallt att uppmärksamma ridsporten!

Alla ridklubbar i Uppland har blivit inbjudna och UPK kommer självklart att medverka under den här viktiga dagen.

Det kommer bland annat vara massa uppträdande och uppvisningar till häst för att visa upp ridsportens alla sidor. Alla klubbar som kommer att delta, kommer att ha en egen monter där de får chansen visar upp sin klubb och sin verksamhet.

Mer information om dagen finns länkad på: www.uppsalaponnyklubb.se under ”Uppländsk ridsport 2010” eller på Upplands Ridsportsförbundets hemsida: www3.ridsport.se/Distriktssajter/Uppland/ 


Upplands ridsportsförbund har bjudit in massa politiker till en frågepanel som kommer att vara vid Fyrispark som ligger precis bredvid.

För att visa hur viktig ridsporten är så kommer det att tågas från Kvarnbo till Fyrispark vid 12.30

För att få så stor effekt som möjligt och för att kunna påverka politikerna så kommer ett stort ”demonstrationståg” anordnas.

Klubben med flest personer i sitt tåg kommer att uppmärksammas och belönas med ett fint pris.

Vi behöver alltså ER hjälp att få dit så mycket folk som möjligt så att vi tillsammans kan utveckla och påverka ridsporten och självklart för att kunna vinna tävlingen.


Vi behöver nu stöd från er medlemmar, ta med era familjer, kompisar och häng på vårt tåg, klä er gärna i blå/gult!

Den här dagen kommer att innehålla många överraskningar och kommer garanterat vara super roligt!


ANMÄL DIG PÅ LISTAN I STALLET OM DU KOMMER ATT DELTA I UPK’S TÅG   !!

 

TIDER OCH SAMLINGSPLATS KOMMER UT PÅ HEMSIDAN, NÄR DET BÖRJAR NÄRMA SIG!

Ovido - Quiz & Flashcards