Ponnyklubben

Alla inlägg den 25 maj 2010

Lördag - söndag på kristi himmelfärdshelgen var det skötarlägar här på UPK! Det var skinande sol och humöret var på topp! Lite bilder från helgen:


  Vinnarna av femkampen och tipsrundan! Grattis!   


  Brännboll! Skötarna mot US är en tradition!


  Det känns bra att säga att US vann i år igen ..   


  Bättre lycka nästa år alla skötare   


  På ridbanorna hoppades det över hinder i flera timmar! Och den här gången var det ingen som gjorde sig illa! Vi i US hade en regel .. Hindena fick inte vara över 80 cm     


  Femkamp! Man blir riktigt yr av att snurra runt konen flera varv..


  Femkamp! Såhär ser man ut efter att först tagit en tugga av ett äpple i en skål med vatten och sedan letat rätt på en godis i mjöl.    Fint va? 


  En till mjölig person   



 

      Femkamp! 


  Femkamp! Nej, det är inte en köttbulle på skeden...


  Ser ni vad det är på skeden ?.... 


  Jo, det är inget mindre än .. HÄSTBAJS!   


  Femkamp!


   Samling   


Hoppas att alla ni skötare hade det roligt! Ni verkade ha vädligt roligt i alla fall!   Anledningen till att det tar någon vecka eller två tills att bilderna kommer ut på bloggen är att vi i US har mycket saker i skolan som går först och att det tar lång tid att ladda upp alla bilder. Det togs nästan 600 bilder på lägret, så ni kanske förstår att det tar tid att kolla igenom alla. Sedan ska de som ska upp på bloggen förminskas osv. Så ha lite tålamod!   


/ US ! 

Snart är det dags för finalerna i vårens allsvenskor så om ni inte har något för er så borde ni titta förbi och hejja på våra duktiga lag från UPK och om ni inte kan komma så ska ni iallafall komma ihåg att hålla tummarna hela dagen!   

- Ponnyhoppning Div 3 Enköping 13 juni
- Ponnydressyr Div 3 Börje 30 maj
- Storhästhoppning Div 3 Frösåker 30 maj

Ovido - Quiz & Flashcards