Ponnyklubben

Alla inlägg den 8 februari 2010

Av Uppsala Ponnyklubb Ungdomssektionen - 8 februari 2010 20:39

Kunskap om hästen hjälper dig i stallet och även i din ridning! Det finns alltid nya saker att lära sig, ibland kan de vara svårt att få med sig all fakta och information man får i stallet/lektionen/teorin.

Om du vill lära dig mer om hästens kroppsdelar, hästens tecken, foder, utrustning och mycket annat, gå in på http://www.ridsport.se/spel/ och spela deras hästkunskapsspel, där kan du välja mellan lätt, medel eller svår - det finns alltså spel för alla!

Det spelar alltså ingen roll om du är nybörjare eller om du ridit lite längre, känner du att du kan det mesta - gå in och testa dina kunskaper eller utmana en kompis!


/ US   

Av Uppsala Ponnyklubb Ungdomssektionen - 8 februari 2010 19:51

Nu är det snart dags för Blåbär/Lingon hoppning och Skogsbärsdressyr, så därför tänkte vi påminna om Debutantkortet. Debutantkortet får du när du har gått en teorikurs som vi i US anordnar. Då går vi igenom lite regler, vad man ska tänka på när man tävlar, hur det går till på en tävlingsdag m.m Kursen är gratis, men är obligatorisk om man ska tävla Blåbär/Lingon hoppning eller Skogsbärsdressyr. Efter kursen så får du ett kort med ditt namn på som du ska visa upp när du kommer och startanmäler dig på morgonen.


Datum för kurserna:

(Du behöver bara gå kursen en gång)

13/2 klockan 12.30-13.30

8/3 klockan 17.30-18.30


  

Det är roligt att tävla!   


Frågor? Prata med någon i US!!

Ovido - Quiz & Flashcards