Ponnyklubben

Alla inlägg under september 2010

Av Uppsala Ponnyklubb Ungdomssektionen - 12 september 2010 18:30

Hej!


Idag har det varit skötridning i stallet för både A- och B-skötarna. Vi flyttade ihop skötarridningarna denna gång för nästa helg så är det dags för rykttävling på söndagen! Glöm inte att anmäla er till det, lappen sitter uppe i stallet!


En annan lapp som sitter uppe är en ny "aktivitet" vi i US anordnar i år, en Häst Loppis. Till det kan vem som hellst anmäla sig, även om du inte är medlem i UPK. Så om ni har massa gamla häst prylar ni gärna vill bli av med, anmäl er! Eller om ni är sugna på lite billiga hästsaker så får ni komma och shoppa.    Detta äger rum söndagen 3 oktober mellan kl 12-15 på UPK. Bord finns att hyra för 20 kr annars kostar det 10 kr, betalningen sker på plats. (Vid för få anmälningar ställs det in.)

ANMÄL ER PÅ LAPPEN I STALLET ELLER VIA upkus@live.se.



/ US

Hej!

Hoppas allt är bra med alla nu i dessa förkylningstider!

När man är förkyld eller bara längtar efter stallet och inte har möjlighet att ta sig dit kan det vara mysigt att krypa upp i soffan och kolla på en bra hästfilm!

Tänkte därför tipsa om några olika filmer med hästar i fokus!


När jag kollade upp "hästfilmer" på google så hittade jag bland annat dessa:


*Seabiscuit

*Sherdil

*Black Stallion

*Running Free

*Ruffian

*Hidalgo

*Spirit: Hästen från vildmarken

*Mannen som kunde tala med hästar (om man är ca 12-13 år eller yngre bör man se denna film med någon som är äldre/förälder)

*Zafir

*Trigger


Jag har inte sett alla filmer själv så jag vet inte riktigt vad alla handlar om men har ni sett någon så kan ni väll skriva en kommentar så får vi se vilken eran absolut favorithästfilm är!

Av Uppsala Ponnyklubb Ungdomssektionen - 8 september 2010 19:48

Tråkigt men sant så är sommaren slut. Kalla nätter & hästar som får sova inomhus i sina boxar. Vi närmar oss sakta men säkert höstlovet och det innebär också olika kurser i stallet. Har du funderat på att bli skötare? Då får du inte missa att gå skötar kurserna som pågår under höstlovet. Du går några kurser för att lära dig hästhantering och vad som innebär att vara skötare. I slutet går man en skötarexamen där man visar upp sina kunskaper om vad man lärt sig under veckan.

Det finns en hel del lediga hästar i stallet som behöver en skötare!

För visst är det väl kul att komma till stallet & pyssla om sin alderes egna sköthäst!

/US

  





HEJ!

Nu är bloggen igång som vanligt igen så nu blir det daglig uppdatering från oss i US!

Vi har även gjort om bloggens design, vad tycks? :) 

På header-bilden saknas de dock några från US, så vi ska ta en ny "gruppbild" snart! Men den här bilden får duga så länge!

Annars har de inte hänt så mycket i US förutom att vi börjat planerat inför hösten aktiviteter, klubbtävlingar och självklart vårt nummer till julshowen!


Här får ni ett av US absoluta favorit klipp! (klippet blir 100 gånger roligare efter att man härmat killen ett antal gånger .. hahaha)


Ha det så KULT så ses vi i stallet!

Av Uppsala Ponnyklubb Ungdomssektionen - 6 september 2010 22:15

hejsan!

Idag var det us möte igen, och det var mycket att prata om och vi fikade, haha!

Men det blev lite tårta över ..



/ US  

Ovido - Quiz & Flashcards